Persoonlijke ontwikkeling

PERSOONLIJKE COACHING

Persoonlijke coaching geeft je om te beginnen inzicht in de relatie met jezelf. Soms is het nodig om eerst jezelf goed te leren kennen voordat je aandacht besteedt aan je gedrag en relaties met anderen. Tijdens individuele coaching werken we alleen aan jouw vragen.

Het traject bij persoonlijke coaching

Tijdens individuele coachsessies komt jouw hulpvraag aan bod. We werken naar een doel toe dat gedurende het traject op jouw verzoek bijgesteld kan worden. Dan gaan we eerst op zoek naar het ontstaan van de hulpvraag waarbij we kort jouw geschiedenis induiken. Dit is nodig om de oorzaak van jouw hulpvraag te begrijpen. Daarna gaan we met het veranderingsproces aan de slag om niet werkende patronen succesvol te doorbreken en nieuw gewenst gedrag duurzaam te integreren in jouw dagelijkse leven.

Doorgaans zijn 4 tot 8 sessies voldoende om het gewenste resultaat te bereiken.

Effecten van coaching

De werking van persoonlijke coaching is krachtig en levert voor ieder individu verschillende resultaten op. Voor de één is dit meer rust of minder stress, voor de ander een toegenomen zelfvertrouwen, verhoogde effectiviteit, meer plezier in het werk of persoonlijke groei.

Door een goede relatie met jezelf lukt het veel beter om een sterke relatie met anderen op te bouwen.

Is je interesse gewekt en wil je weten wat een coaching traject voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvende intake.